Novosti

IN MEMORIAM

Posted by: admin

Sa posebnom tugom obaveštavamo sve saradnike i prijatelje da smo u subotu, 10. novembra, a posle kratke i teške bolesti izgubili svoju dugogodišnju saradnicu i koleginicu Oliveru Čuknić.

Olivera Čuknić rodjena je 21. marta 1968. godine u Svilajncu, gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon koje je upisala i završila Prirodno- matematički fakultet u Kragujevcu, na grupi za fiziku.

Po završetku fakulteta, kratko vreme radila je u Prvoj Kragujevačkoj gimnaziji kao profesorka fizike, da bi se već početkom 1995. godine zaposlila u Medicinskoj zaštiti Instituta za nuklearne nauke “Vinča”, na poslovima istraživača pripravnika, na našoj WBC instalaciji. Sa svim zaposlenima u tadašnjem Zavodu za radiološku zdravstvenu zaštitu “Vinča”, novembra 2009. prelazi u JP “Nuklearni objekti Srbije”.

Olivera se i nakon prelaska u JP “Nuklearni objekti Srbije” bavila ovim poslom, i napustila nas je sa svog radnog mesta inženjera za zaštitu od zračenja pri internom izlaganju. Iza sebe je ostavila majku, brata, sestru… duboko saosećamo u njihovom bolu.

Pamtićemo je kao izuzetno vrednu i marljivu, predanu svom poslu. Sahrana naše prerano preminule koleginice obaviće se u sredu, 14. novembra u 13 časova, na gradskom groblju u Svilajncu.


Sa kolegama iz Polikliničke službe JP Nuklearni objekti Srbije